2015. május 18., hétfő

3 gombóc

Pisztácia, puncs és csoki... ki szereti? Már javában tart a fagyi szezon, ebben a manikűrben a színeket fogtam munkára, a minták most pihennek. Nézzétek milyen jók ezek a színek együtt:



  


A felhasznált lakkokról is írok néhány sort:

Essie 644 Movers and Shakers - ez egy szép rózsaszín jelly lakk, ami ideális glitter vagy nyomda szendvics, de akár syrup gradient technikákhoz is. Egyenletesen terül, nem csíkoz, gyorsan szárad. A teljes fedéshez 3-4 rétegre is szükség lehet, de a gyors száradás és a vékony lakkrétegek miatt nem lesz nehézkes a használata. A sok réteg általában a krémes lakkoknál szokott zavaró lenni. Szeretni fogom ezt a lakkot! Igazán üde színe van :)

Essence Multi Dimension 55 Spot On - kellemes csokipunding színű lakk, inkább krémes állagú, jól fed. Én két rétegben használtam a teltebb hatás érdekében, de igazából már az első réteggel is szép lett volna. Nagyon univerzális szín, amit sok más lakkal lehet társítani. Ez a tulajdonsága alkalmassá teszi rá, hogy igazi "négyévszakos" lakk legyen és több stílusba is jól beilleszthető. Köszi ezt a két szépséget, Eleni :)

Essence Colour &Go - 138 L.O.L - ő egy lomoskosár szökevény, nemrég vettem 349 Ft-ért. Az ilyen nem átlagos színek gyakran kerülnek kiárusításra, mert kevesen látnak bennük fantáziát. Szerinem viszont egy ilyen szín nagyon is jól kihasználható és ezt még biztos többször be fogom bizonyítani. Egyébként 2 közepesen vastag rétegben fed, egyenletesen terül, nem csíkoz, egész jó a száradása is, kellemes állagú, szép krémes finise van, ha valahol még látjátok, érdemes magatokkal vinni, hálás darabja lesz a gyűjteményeteknek!


Hogy tetszik nektek ez a színösszeállítás?


Üdv:


9 megjegyzés:

  1. Én csak a csokit szeretem ebből a hármasból. :D Vagyis a puncs nem a kedvencem, pisztáciát még nem ette. :)
    Nagyon szépek a lakkok. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper ez a manikűr :D Ma vettem egy hasonló zöldet a The gel nail polish vonalból (nálunk a DMben az akciós kosárka csak ezer éves dolgokkal van tele, a Rossmannig meg nem sétáltam el :D), de nagyon tetszik magamon, kipróbálom majd rózsaszínnel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Nem tudom mi van velem idén tavasszal teljesen "bezöldültem", érzem is az arany lakkjaim megrovó tekintetét a hátamon szambázni amikor hátat fordítok a lakkos polcomnak :))))))

      Törlés
  3. Valóban nagyon jó színek és kitünően pásszolnak együtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, hogy neked is tetszik :)

      Törlés
  4. Most megkívántam egy kis fagyit:D
    Nekem tetszik a színösszeállítás :)

    VálaszTörlés