2015. január 24., szombat

31DC2015 - 24. Decals


A matricás állomásnak nagyon örültem, mert egy ilyen feszes időbeosztású kihívásban jól esik egy-egy technikailag lazább téma. Ehhez képest azért mégis belevittem egy kis csavart, nyomdával ágyaztam meg a matricáknak. A szándékom az volt, hogy valami nagyon finom, nem kontrasztos, szolíd manikűr legyen a végeredmény, ilyen kis romantikus mani már úgyis rég volt a blogon.





A manikűrhöz használt lakkok:

Moyra Milano
Moyra Chantal
Miss Sporty Check Matte

A matricát a Bornpretty Store oldalán rendeltem, amikor 0,99 USD-re leárazták a matricákat. Ez az XF1046 számú termék volt, ami ha jól láttam, már nem elérhető, azonban találhattok néhány hasonlót az oldalon, pl. ezt itt: http://www.bornprettystore.com/nail-water-decals-transfer-stickers-purple-blue-floral-pattern-sticker-xf10261038-p-15333.html. A BPS vizes matricáival jók a tapasztalataim, puhák, nem gyűrődnek, szépen ráfekszenek a körömre, gyorsan leoldódnak a papírról, könnyű velük bánni. 

Általában egy kis hajszárítós hőkezelésnek is alávetem őket, csak ezután viszem fel a fedőlakkot, akkor tutira nem buborékosodik.


Üdv:







13 megjegyzés:

  1. ez nekem már túl romantikus, nem az én ízlésem, de tagadhatatlanul nagyon szépen megcsináltad a manit és a körömformád is tetszik, megnőtt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is úgy vagyok vele, hogy megcsináltam, sokan meg is dicsérték, de csak egy napig viseltem, mert nem éreztem a magaménak. Másnap muszáj volt felkennem egy bordót arannyal :))))) Szerencsére a körmeim gyorsan nőnek és a hosszanti barázdáktól eltekintve - amiket gyűlölök - viszonylag jó kondícióban is vannak. Valahogy a részemmé vált ez a kockaforma, pedig sokáig idegenkedtem tőle.

      Törlés
  2. wow, beautiful and very elegant design. I love water decals on the nails but I have not tried the yet. Have a wonderful Saturday Szilvia <3

    VálaszTörlés
  3. Tetszik, hagy alányomdáztál. :)

    VálaszTörlés
  4. Állati jó a két technika ötvözése! Nekem nagyon bejön. Tutik a színek! :)

    VálaszTörlés
  5. so subtle mani ! i like to use time to time water decals ;)))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon-nagyon tetszik! Kifejezetten jó lett, hogy alá nyomdáztál :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett, kis romantikus mani! :)

    VálaszTörlés
  8. Igazán bájos lett. Ez a nyomdázott alap még pluszban dob rajta. :)

    VálaszTörlés