2015. február 8., vasárnap

Kék babák

Ma megmutatom nektek a három babakék lakkomat. Legalább is én önkényesen babakéknek tituláltam őket :) Felkentem szépen egymás mellé, hogy megnyugtassam a lelkiismeretem, ezek ugye nem egyformák?



A kedvencem közülük az Essence Edward, ami sajnos rohamos gyorsasággal fogy és tudtommal már ki si vonták, igazából az ő pótlására vettem a Golden Rose-t, de az picit sötétebb.


A Golden Rose Matte 29 lakkját most vettem 345 Ft-ért a Nailland-nél, fedőlakkal jobban tetszik mint magában, talán még a színe is szebb így. Az Aden lakk sem egy vagyon, egyet fizet, kettőt vihet akcióban vettem kb. egy éve, akkor 140Ft-ra jött ki az ára, ha jól emlékszem. Mindhárom lakk két réteges, bár az Adent fel tudom úgy kenni egy rétegben is, hogy szépen fedjen. 

Az Aden - nal kapcsolatban megjegyezném még, hogy eleinte nagyon utáltam, mert nem tudtam vele jól bánni. Idővel valahogy "összeértünk" ő sűrűbb lett, én meg rutinosabb. Biztos újra fogom venni, hisz teljes áron is csak 400Ft a 11ml-es üveg, így abszolút megéri, remélem ezt nem vonják ki...! Mutatok néhány korábbi munkát amiknél ezt használtam:

Ez volt az első próbálkozás 2014 januárban,
akkor még nagyon utáltam :))))))))))
Vicces most visszaolvasni az akkori dohogásomat :D
2014 márciusban már egész jól együtt tudtunk működni...

2014 áprilisban készült ez a manikűr
a Disney hercegnős kihívásra,
akkorra már megszerettem :)

Az Essence lomoskosárból mentett lakk volt, kb. 150 Ft lehetett az ára, max 200, már nem emlékszem. 2013 tavaszán jelent meg, én egy évvel később vettem - most tartok a felénél - de még mindig kifogástalan a minősége. Sok szép mani készült ezzel is, például ezek:

Ez a manikűr a Horoszkóp kihívás Mérleg témára készült és
egy hintázó kislányt áblázol,
háta mögött a bárányfelhős kék éggel.
Volt olyan olvasó, aki egy repülő madarat vélt felfedezni benne :D
idén januárban a 31 napos kihívásban is többször használtam, itt...
... és itt :)
Nektek megvan ezek közül valamelyik lakk - vagy más egyéb körömlakk - ami színben ezekhez nagyon hasonló?

Üdv:



5 megjegyzés:

  1. Szerintem ezek liláskékek vagy égszínkékek, ki mit lát bele :) és egész jól helyettesítik egymást. Talán a GR 62-ese hasonló (most nem tudom, nem vagyok otthon) meg a S-he lakkja is ilyen volt nekem, szeretem ezt az árnyalatot én is. Sosem tudtam eldönteni, hogy kék vagy lilás-e egy kicsit, érdekes szín.

    VálaszTörlés
  2. Instant tavasz. :) Imádom a babakéket! Nekem két ilyen színű lakkom van, egy Golden Rose meg egy Essence, imádom őket én is. ^^

    VálaszTörlés
  3. yes, blue is always wonderful on nails ! i love this GR matte like a frozen color ;) i have the same or silmilar, i cant remember the number !

    VálaszTörlés
  4. very pretty designs and amazing nail art work dear Szilvia :)

    VálaszTörlés
  5. It's fun to see how the Golden Rose changes colour with the topcoat on :)

    VálaszTörlés