2015. május 8., péntek

Joy napok 2015 - 2. nap - Rossmann

Már bánom, hogy tegnap a DM-ben "alig vettem valamit" mert a Rossmann-ban szinte minden drágább volt a kuponnal elérhető termékek közül. Kivéve mondjuk az Adidas parfümöket, amik eleve 50%-os akcióban voltak a Rossmann-nál, 1000Ft körüli áron, szóval ha szeretném a márka parfümjeit, akkor betárazhattam volna belőlük 500Ft/db áron...

Ha még nem szórtátok el a kuponjaitokat, akkor Adidas-ból és FA-ból mindenképp a DM-be menjetek, ha dezodort, vagy tusfürdőt akartok vásárolni, mert ott egyébként is akció van és így többet tudtok spórolni! A Rimmel szempillaspirál és szemtus duo is olcsóbb a DM-ben, 1899,-Ft míg a Rossmann-ban 2190Ft. Jó-jó hát egy-két száz forint senkit nem vág földhöz, főleg ha feleződik a kupon miatt, de hát ha már kuponozunk, akkor kuponozzunk rendesen... :))))))))))

De! Jó hír, hogy a Rossmann-ban alaposan le voltak árazva az Astor lakkok. A lomoskosár is duzzadt a kifutó Essence és Catrice cuccoktól - igaz ezek nem kuponosak voltak.... és a lomoskosár boltonként változó, magyarul erre az info-ra nem érdemes alapozni! 

Én a képen látható lakkokat zsákmányoltam, az Astor Fashion Studio 449,- a Quick'n Go 499Ft-os áron volt alapból és ebből jött le az 50% kedvezmény. Mondjuk jócskán ki volt már fosztva a polc, de nekem még pont jutott azokból a színekből, amiket már régóta kinéztem magamnak: 


A fő cél az volt, hogy az Already Dry-ból letarolom a polcot, de csak három darab árválkodott belőle. Egyet jószívűen - és felelőtlenül! - elígértem valakinek, így nekem ez a két példány marad, a tegnapiakkal együtt most 4 db díszíti a polcomat, ezekkel azért elleszek egy darabig :)))))))))))


Ezen kívül gondoltam még a kislányomra is, akinek gyönyörűséges tündérhercegnős arany haja van, amit időnként uralma alá hajt a káosz, ami nem csoda, hisz hadilábon áll a hajápolással, de makacsul tiltakozik a hajvágás ellen.


Egyik terméket sem próbáltuk még, kíváncsi vagyok mire jutunk velük. 1000Ft lett volna darabja, ebből jött le 40%. Hm... egy próbát megér, meglátjuk hogy bírkóznak meg ezek a szerek ezzel a hajjal:



Azt már mutatni se merem, hogy ma megint lesöpörtem egy konkrét deo-s polcot (adidas), de ezúttal a kolléganőim és barátnőm részére vásároltam. :)))) (végülis csak 20 db volt amit erre a célra vettem... ugye, az nem annyira vészes?

Mindenesetre, ha a "JOYnapokat" jövőre csapatépítő tréningként promózzák, akkor az lehet hogy miattam lesz :))) Azért azt még elárulom, hogy a pénztáros hölgy nagyon mosolygott amikor kipakoltam a szalagra.  Ki tudja mire gondolhatott? :)))

A Tesco-ra ma már nem maradt energiám, de talán holnap még lesz egy köröm....?


Üdv:


6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kis lakkokat vettél!!!!

    VálaszTörlés
  2. Én is vettem most akciósan Astor lakkot, de nem volt Joy-os kuponom....már megint vegyek egy újságot 700.- Ftért ááá. nem.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól kihasználtad a kuponokat, szép lakkokat vettél. :)
    Hajrá a hajápolásban, gyönyörű a kislányod. :))

    VálaszTörlés
  4. Szépek a lakkok, ilyen színeket válogattam volna én is :)
    Kislányodnak pont olyan haja van, mint nekem, ezzel valamit kezdeni kell, beszárítani vagy kisvasalni (azért kislánynak még nem ajánlom a vasalást), mert amúgy csak lobonc, nagyon sok haj. Meg is értem, hogy nem akarja levágatni, én sem tenném, a színe gyönyörű!! Kis balzsam, fésüléskönnyítő és mindjárt jobb a helyzet. De abban igaza van, hogy nem kell mindig fésülni, elég egyszer, reggel-este, amúgy csak rendezgetni kell.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szemeztem én is az astor lakkokkal de végül nem hoztam el egyet sem... Mintha azt olvastam volna a kuponon, hogy a kiárúsított termékekre nem vonatkozik, és ezért nem is nagyon izgattam magam. De akkor ezek szerint az akciós és a kiárusított nem ugyanaz... :D Hát így már úgy érzem el kellett volna hoznom párat... :D Nem... nem baj, mert mindhez van már hasonló színem... :D Nagyon megérték ennyiért ezek a lakkok. :)

    VálaszTörlés