2015. május 19., kedd

NSC 2.0. - Girly


Ma lányos/csajos mintákkal jövünk. Én nem tudom pontosan, hogy mire mondják azt, hogy csajos, mert mindenki mást ért alatta. :) 


Rám nem igazán mondják, hogy "csajos" lennék, se a megjelenésemre, se a viselkedésemre. Sok egyéb jelzőt tudnék helyette idézni, talán egyszer azokból is lehetne csinálni egy kihívást... ;)


A téma kapcsán el is gondolkodtam rajta, vajon miért alakult így? Gondoltam rá, hogy talán azért, mert ma-holnap - azaz jövőre - 40 leszek... :)))) de ha igazán őszinte akarok lenni, akkor elárulom, hogy tini- vagy fiatal nő koromban sem voltam igazán "csajos" vagy "nőcis" tipus... 





Ettől függetlenül természetesen semmi bajom a csajos csajokkal, sőt, a szivem mélyén talán még irigylem is őket egy kicsit, hisz van akinek kifejezetten jól áll ez a stílus.

A mai témát a saját "csajossági szintemen" valósítottam meg, ennyi még abszolút belefér! :)




A manikűr alapjaként egy nagyon kellemes színű és finish-ű lakkot használtam, amit Eleninek köszönhetek! Ez az első KIKO lakkom és nagyon örülök, hogy lehetőségem volt kipróbálni! Ez a szép rózsaszín árnyalat (KIKO 249) egy igazi klasszikus, a maga selymes fényével, áttetsző de egyenletese fedésével díszít. 3 rétegben látjátok a körmeimen, Astor Already Dry -al segítettem rá a száradásra, mint látjátok, szerencsére nem kente el a mintát. 

Az ezüst glitteres (Moyra No. 28) átmenet a körömvégek takarását szolgálta, illetve ad még egy kis "plázacicás" jelleget a manikűrnek. 

A nyomdázáshoz a Bornpretty BP- 03 lemezét használtam. Az eredeti terv az volt, hogy a karcsúbbik cica mintát nyomom feketével a fehér csillagos háttérre, de sajnos a cicc farkincája nagyon ragaszkodott a lemezhez és nem tudtam felvenni a nyomdázóval...

Szóval maradtak a fehér csillagok, a Moyra Chantal-lal nyomdáztam. Lehetne egy kicsit erősebb "fedésügyileg" a minta, de ez nem hivatásos nyomdázólakk, szóval elnézem neki, hogy egy kicsit világosabb a végeredmény, mint ahogy eredetileg terveztem.


Ti mennyire vagytok "csajos" csajok? 
Szerintetek mit takar ez a fogalom?



Üdv:



13 megjegyzés:

  1. Nagyon kis cuki lett. Én sem vagyok olyan igazi csajos csaj :(

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez nagyon beleillik a 'csajos' fogalomban: rózsaszín, csillogós, cuki minta. :) Nekem tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Ez nekem kislányos inkább, de tényleg szép az alapszín, kis cukorkás beütése van.
    Én csak mérsékelten vagyok csajos, megvan a hosszú haj, smink, magassarkú, de ezzel le is zártuk, mert csak nyáron hordok szoknyát és annyira nem érdekel a divat, inkább a jó, időtálló összeállítások. A csajos viselkedéssel gondjaim vannak, a csivitelés meg pasik kibeszélése az nem megy. Meg hát én sem vagyok mai csirke, lehet ez a baj :) Bár pont múlt héten döbbent le valaki, aki ismer már másfél éve futólag, hogy nekem van gyerekem, lehet, anyatípusnak sem látszom.

    VálaszTörlés
  4. Tetszik, hogy csillámport is tettél a körmödre, nagyon mutatós ilyen módon és valóban csajos :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is beleillik a témába, nagyon tetszik az egész:)

    VálaszTörlés
  6. Milyen aranyos! Az a Kiko lakk rabul ejtett!! :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon illik hozzád és passzol a témához! Tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép lett. A koncepció és a megvalósítás is remek :)

    VálaszTörlés
  9. I love stars! Really nice look ;)

    VálaszTörlés