2014. július 2., szerda

Summer Nails Challenge 2014 - Kedvenc nyári szín


A kedvenc nyári színem a China Glaze Fuchsia nevű szépséges lakkja, ami a piros és a pink vibráló metszete, amit nagyon nehéz volt élethűen lefotózni. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy ezen a nyáron teljesen elvesztem az effect topperek világában így a kedvenc szín is ezekkel együtt vált igazán kedvenccé!



A kisujjamon önmagában látható a China Glaze lakk, a gyűrűsujjon a China Glaze Travel In Colour, a közésőn a Maybelline Colorama 54, a mutatóujjamon az Essence rózsaszín kétvégű lakkjából (a 3-as számú) a pelyheske, a hüvelykujjamon pedig az Astor gyémántporos toppere látható az alapszín fölött. 









E lakkok közül a legnagyobb becsben azokat tartom, amiket ajándékba kaptam, vagy nyertem kedves bloggerina társaimtól. T-Andi, Azrail és Bia azok, akik nélkül nem jött volna létre ez a poszt. :)

Imádom, amikor majdnem egyformák a körmeim, viszont a fényviszonyok változására mindegyik máshogy reagál, így ahányszor rájuk pillantok, mindig másik az amelyik éppen megelevenedik. A Maybelline lakk például itt-ott holografikusan máskor ezüstösen csillog. Kár hogy a képek ezt nem tudják visszaadni, de azért remélem így is elnyeri a tetszéseteket.


Üdv:


13 megjegyzés: