2013. december 21., szombat

Golden Rose Jollie Jewels 121 teszt - update: képek természetes fénynél

Igen, tudom hogy holnapra ígértem a tesztet, de ki az aki ki tudja várni a holnapot miközben kacérkodik vele egy piros csillámos-glitteres lakkgyönyörűség? 

Most csak vakus képeket tudok feltenni, de holnap megkísérlem természetes fényben is befotózni a körmeimet, tehát érdemes visszanézni még erre a bejegyzésre.

Ez a lakk csodálatos. Ahhoz képest, hogy fedőlakkra voltam felkészülve - ez kifejezetten jól fed. A kisujjamon önmagában láthatjátok egy rétegben, a gyűrűsujjamon két rétegben. Ezek a körmök elsősorban a "fedés" demonstrálását célozzák. A középső ujjamon piros, a mutatóujjamon fekete, a hüvelykujjamon arany alapon egy-egy rétegben látható a lakk. Kifejezetten gyorsan szárad. Csak ámulok és bámulok! A felülete kicsit érdes, de nem annyira mint a sand lakkoknak. Nem kell halászgatni a glittereket, az ecset ideális mennyiségű lakkot vesz fel. Egyébként hosszúkás, keskeny, nem lekerekített. Számomra kényelmes a használata, a csillámok egyenletesen terülnek.







Bevallom, szerintem fekete alapon a legdögösebb! :)

Update: ma végre természetes fényben is sikerült lencsevégre kapni. Sajnos borult volt az idő, de azért így is látszik a lényeg.






6 megjegyzés: