2013. december 13., péntek

Karácsonyi körömkihívás 2013 - Karácsonyi díszítés

Nálunk a karácsonyi díszítést a karácsonyfa díszítés jelenti, de ott sem az a szempont hogy minél szimmetrikusabb és trendibb legyen, hanem hogy a gyerekek jól szórakozzanak díszítés közben. Ezen kívül nem vagyok a szezonális asztali-, ablak-, ajtó-, lépcső-, függöny, kerti-, fali- és egyéb díszek megszállottja sem.

De! A "túldíszítettség-küszöböm" szintet ugrik, amikor a körmök kerülnek terítékre - ezt azért szedtem dőlt betűvel mert több mint 30 évig rágtam a körmöm, tehát szó szerint terítéken voltak szegénykék :))) de most már nem rágom, hanem díszítem őket :)

Ma glitter van nálam és nem félek használni!







Alapnak a Miss Sporty 470-et vittem fel, erre jött 1 réteg Miss Sporty Oh My Gem zöld csillámos lakk. Mielőtt megszáradt volna, óriásglittereket tettem bele, majd újabb réteg csillámos lakk következett. A zöld glitteres körmökre az Oh My Gem, a piros-arany glitteres körmökre a Jollie France aranycsillámos fedőlakkja került. Nekem nagyon tetszik az összhatás.


Egyébként ez volt a 100. bejegyzés a blogon :) vajon mennyi lesz még?



8 megjegyzés:

  1. Tényleg olyan mint egy feldíszített fa:) Szuper!

    VálaszTörlés
  2. Szép ez a miss sporty lakk is! Tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Micsoda csillogós lehet :) tetszik...

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű , ezt a Miss Sportys lakkot én s megvettem .

    VálaszTörlés
  5. Tök jó... :) Amúgy én sem díszítem a lakást, mert párom utálja a karácsonyt, úgyhogy a fát is csak alkudozások árán sikerült tavaly is megvennem... bezzeg a körmeimet díszítem én is ezerrel!! :D

    VálaszTörlés
  6. Köszi csajok, örülök, hogy nektek is tetszik :)

    VálaszTörlés