2013. október 6., vasárnap

Rimmel 60 seconds 330 Highland - teszt

Vége a hétvégének, megint ideje egy kicsit komolyabbra vennem a figurát a munka miatt. Talán emlékeztek még erre a Rimmel lakkra, ezzel nyomdáztam az Őszi körömkihívás - Kedvenc őszi szín epizódjában. A barnás-bordó színből akkor a bordó érvényesült inkább. Most szeretném megmutatni a másik arcát is.


Minden nőnek - kiváltképp a többfunkciós tipusnak (értsd: anya, dolgozó nő, háztartási alkalmazott, stb) - kell legalább egy körömlakk, ami igazi alapdarab, ápol és eltakar, amivel nincs semmi macera, ami könnyen kezelhető és természetesen még szép is. Ezt reméltem tőle, ezért vettem meg.

Nagyjából hozza a szintet, de mégsem tökéletes. Két dolgot ígér: az egyik az hogy egy rétegben fed, a másik hogy 60 másodperc alatt megszárad. 

Nos valóban fed egy rétegben, de csak akkor ha vastagon kenjük. Akkor viszont nem szárad meg olyan gyorsan. Ha vékonyan kenjük, akkor betartja a száradási időt, de átsejlenek a körömvégek ha "hátbakapja" a fény. Én sokat vezetek és vezetés közben nagyon utálom, ha rápillantva a körmömre látom az "átvilágított" körömvégeket. Tudom, hogy vezetés közben az utat kell nézni, de kövezzetek meg, ha ti nem pillantotok rá időnként a manikűrötökre is... :D

Végül két vékony réteget kentem, mert féltem hogy felbuborékosodik és az ecsettel is vigyázni kell, mert elég széles, könnyű vele összemaszatolni a bőrt.

Mivel vékonyan kentem, a második réteg is nagyon gyorsan megszáradt, de megváltoztatta a színt, így szinte teljesen elveszett belőle a bordó. 

Egyébként nagyon fényes lesz száradás után. Fontos, hogy mindenképp kell rá fedőlakk, mert gyorsan kopik a körömvégeken, nem bírja a strapát. 



Aki papírmunkát végez és nem használ fedőlakkot hozzá, az készüljön fel rá, hogy rövid időn belül bordó csíkosak lesznek az iratai. De! Minden hibáját megbocsájtom, mert gyönyörűen lehet nyomdázni vele ... de ezt már láttátok. 

Most viszont csak egy kis szabadkezes festést kapott a Lovely nyári nagy slágerével a narancspiros LS-el, ettől kicsit 3D hatású lett a minta :)

Nektek hogy tetszik?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép szín :) én a melóhelyen sem fogom vissza magam a körmeim színét illetően...már megszokták nálam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az jó lehet! :) Nekem is van egy kis mozgásterem, de az "üzleti megjelenést" elvárják tőlem, még a munkaköri leírásomban is benne van. Szóval csak hétvégén vagánykodok vagy amikor szabin vagyok. :)

      Törlés
  2. tetszik a színe.én nagyon kedvelem a rimmel lakkokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, alapjában véve jók :) A képeid alapján Te nagyon ügyesen bánsz a széles ecsetekkel. Talán egyszer nekem is jobban rááll majd a kezem :)

      Törlés
  3. Szép lett, nagyon. Ezt a színt én is szoktam használni, persze /még/ díszítés nelkül :-)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon különleges hatású a minta így LS-sel készítve.

    lakkalandok.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  5. Szép ez a lakk, és a minta is nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés